Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προ των πυλών και ο Άντι Μάρει προετοιμάζεται για το Παρίσι όπου θα συμμετάσχει στο διπλό ανδρών.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προ των πυλών και ο Άντι Μάρει προετοιμάζεται για το Παρίσι. Ολυμπιακοί Αγώνες

Συγκεκριμένα, ο Αντι Μάρεϊ, δύο φορές πρωταθλητής στο Wimbledon και άλλες τόσες χρυσός Ολυμπιονίκης, θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού και ανακοίνωσε πως θα είναι η τελευταία διοργάνωση της καριέρας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο 37χρονος Αγγλος πρωταθλητής του τένις, όμως, δεν θα συμμετέχει στη σημερινή κλήρωση του μονού των αγώνων.

Ο Μάρεϊ, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού, αποφάσισε να αγωνιστεί μόνο στο διπλό, παρέα με τον Νταν Εβανς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.