Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στην Μπόρατς, επικρατώντας 3-2, και θέλει στο δεύτερο παιχνίδι να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Ελέγχοντας το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, χωρίς να του λείπουν ωστόσο τα λάθη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε απόψε (24/7) στην Τούμπα επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με 3-2, στην πρώτη αναμέτρηση του Β΄ προκριματικού γύρου του Champions League.

Αποτέλεσμα που του δίνει μεν προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (31/7, 22:00) στη Βοσνία, από την άλλη, όμως, δεν του επιτρέπει να… ησυχάσει.

Δύο γκολ για τον «δικέφαλο» πέτυχε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (17′,39′) και ένα ο Γουίλιαμ Τροοστ-Εκόνγκ (51′). Ο Σεμπάστιαν Ερέρα στο 22′ και ο Ένβερ Κουλάσιν στο 45’+3, σκόραραν για την Μπόρατς.

Έτσι έπαιξαν οι δυο ομάδες

Τα highlights του αγώνα

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Διαιτητής: Σμάιτς (Σλοβενία)
Κίτρινες: Σβαμπ – Μέγερς, Χάσουκιτς
Κόκκινες:

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Μπάμπα, Οζντόεφ (68’ Καμαρά), Σβαμπ (85’ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ (69’ Ζίφκοβιτς), Μουργκ (60’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (68’ Σαμάτα).

ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ (Μπόγιαν Πουζίγκατσα): Σισκόφσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς (72’ Χρέλια), Σκόρουπ, Γκράχοβατς, Βούκοβιτς (89’ Κάβιτς), Σάβιτς, Κουλάσιν, Λούκιτς (89’ Χάσουκιτς).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.