Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να απέχει απ' την εκλογική διαδικασία της ανάδειξης του νέου προέδρου της ΕΠΟ στις σημερινές αρχαιρεσίες.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να απέχει απ’ την εκλογική διαδικασία της ανάδειξης του νέου προέδρου της ΕΠΟ στις σημερινές (22/7) αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Στο χώρο βρίσκεται η αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου, αλλά όπως έγινε γνωστό δεν θα μπει στην αίθουσα της συνέλευσης και δεν θα ψηφίσει, με τον Παναθηναϊκό να επιλέγει τη μη συμμετοχή του στη διαδικασία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Κίνηση που μεταφράζεται (μεταξύ άλλων) ως ξεκάθαρη διαφωνία για τις επιλογές που θα γίνουν στην Ομοσπονδία.

Εν αναμονή λοιπόν της εκλογής του νέου προέδρου της ΕΠΟ.

Πέρα από αυτό, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει το Τριφύλλι στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός θα κληρωθεί με τον νικητή ενός από τα ακόλουθα «ζευγάρια»:

  • Άγιαξ (Ολλανδία)-Βοϊβοντίνα (Σερβία)
  • Μόλντε (Νορβηγία)-Σίλκεμποργκ (Δανία)
  • Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)
  • Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 14:00 ώρα Ελλάδας και ο Παναθηναϊκός εκτός από τον πιθανό αντίπαλό του θα μάθει και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των προκριματικών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.