Οι Φιλιππίνες ανοίγουν τον δρόμο και θεσπίζουν το τετράποντο στο πρωταθλημά τους.

Οι Φιλιππίνες ανοίγουν τον δρόμο και θεσπίζουν το τετράποντο στο πρωταθλημά τους.

Συγκεκριμένα, το τετράποντο θα είναι επίσημο από την προσεχή σεζόν, με την πρώτη δοκιμή να γίνεται στη διοργάνωση που ονομάζεται «Το Κύπελλο του Κυβερνήτη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η γραμμή θα τοποθετηθεί περίπου στα 8 μέτρα και 20 εκατοστά, με εκείνη του τριπόντου να μένει ανέπαφη.

Έτσι, η πρωτοβουλία αυτή ξεκινάει από την χώρα που διοργάνωσε το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο με την ελπίδα ότι θα εφαρμοστεί και στα υπόλοια πρωταθλήματα του κόσμου. Φιλιππίνες

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.