Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά την φιλική αναμέτρηση με τον Καναδά τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να πετύχει κάτι σπουδαίο.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά την φιλική αναμέτρηση με τον Καναδά.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σέντερ τόνισε πως οι Τρικολόρ έχουν έρθει στο Ολυμπιακό Τουρνουά για να πετύχουν κάτι σπουδαίο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκομπέρ:

«Είναι καλύτερο από το να κερδίζεις ομάδες που είναι λίγο πιο αδύναμες, να αισθάνεσαι όμορφα και μετά να εκπλήσσεσαι κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Βελτιωνόμαστε με κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το κυριότερο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είμαστε σίγουροι για τις δυνάμεις μας και ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε. Δεν είμαστε εδώ για να κερδίσουμε ένα μετάλλιο συμμετοχής. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο και αυτό σημαίνει να κερδίσουμε τέτοιες ομάδες κάποια στιγμή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.