Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στην Cosmote TV έπειτα από το 1-1 στο φιλικό με αντίπαλο την Ομόνοια.

Ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε τις σκέψεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, ενώ αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Οντουμπάτζο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Μεγάλη μου χαρά που σας ξαναβλέπω, ελπίζω να είναι μια πολύ καλή χρονιά, για την ομάδα, τον κόσμο, την οικογένεια της ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι στη φάση της προετοιμασίας, κάποιες στιγμές είχε καλό ποδόσφαιρο, άλλες στιγμές η ομάδα δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο, αποκτάμε σιγά σιγά ρυθμό, άλλοι ποδοσφαιριστές είχαν λιγότερες προπονήσεις ενώ μπαίνουν και οι νέοι ποδοσφαιριστές».

Για το παιχνίδι με την Ίντερ Κλαμπ ντ’ Εσκάλντες:

«Αρχικά μπορώ να πω ότι έχω δει τον αντίπαλο, έχουν καλό σύστημα παιχνιδιού, είχα παρακολουθήσει και τις δυο ομάδες. Πλέον θα αναλύσω περισσότερο τον ερχόμενο αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τον Οντουμπάτζο:

«Είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα, δυνατός, βοηθάει στην επίθεση την ομάδα του. Όποτε παίζαμε αντίπαλοι μας το έκανε περίπλοκο να τον αντιμετωπίσουμε και πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.