Παρελθόν από την Εθνική Αγγλίας αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Παρελθόν από την Εθνική Αγγλίας αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Με τον Σάουθγκεϊτ στο τιμόνι τα τρία λιοντάρια πορεύθηκαν για οκτώ χρόνια, έχοντας δύο διαδοχικές συμμετοχές σε τελικούς Euro.

Στο Μουντιάλ του 2018 η Αγγλία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά (ήττα από την Κροατία), ενώ το 2022 έφτασαν μέχρι και τα προημιτελικά (ήττα από τη Γαλλία).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Έντι Χάουϊ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Γκρέιαμ Πότερ αλλά και ο νυν προπονητής της Κ21 της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ.

Εν αναμονή των εξελίξεων

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.