Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, ο Λέο Μέσι έστειλε το μήνυμα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση

Λίγες ώρες μετά το πάρτι των Αργεντινών με τους συμπατριώτες τους για την κατάκτηση του 16ου Copa America της ιστορίας τους, ο Λιονέλ Μέσι έκανε ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο ευχαρίστησε όλους όσους του έστειλαν μηνύματα και φυσικά τους συμπαίκτες του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Η ανάρτηση του Λέο Μέσι

«Το Copa America τελείωσε και το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και τους χαιρετισμούς. Είμαι καλά, δόξα τον Θεό, και ελπίζω σύντομα να μπορέσω να είμαι ξανά στο γήπεδο απολαμβάνοντας αυτό που αγαπώ περισσότερο. Είμαι χαρούμενος, πολύ, ειδικά γιατί πετύχαμε τον στόχο που είχαμε και μας αφήνει ο Fide (ο Ντι Μαρία) αλλά με ένα Κύπελλο.

Οι μεγαλύτεροι, όπως αυτός, ο Ota (Νίκολας Οταμέντι) ή εγώ, το ζούμε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, με άλλους συμπαίκτες που ήδη έχουν παίξει αρκετά τουρνουά και προσθέτουν και την εμπειρία τους και με μια ομάδα νέων ανθρώπων που δίνουν τα πάντα σε κάθε μπάλα. Είμαστε ομάδα αλλά και οικογένεια, μια φαντασμαγορική ομάδα.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν, αυτή η εθνική ομάδα έχει πολύ παρόν και πολύ μέλλον. Πάμε Αργεντινή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)