Ο Τόνι Πάρκερ έγινε ο πρώτος Γάλλος αθλητής του οποίου η φανέλα με το εθνόσημο αποσύρθηκε στην χθεσινή φιλική αναμέτρηση της Γαλλίας με την Σερβία.

Ο Τόνι Πάρκερ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Γαλλία και Σερβία.

Συγκεκριμένα, ιστορία γράφτηκε στην LDLC Arena, καθώς ο Τόνι Πάρκερ έγινε ο πρώτος αθλητής, του οποίου η φανέλα με το εθνόσημο αποσύρθηκε και πέρασε στο πάνθεον των “τρικολόρ”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Μετά από το φιλικό της Γαλλίας με τη Σερβία, διεξήχθη μια μοναδική τελετή με τον Πάρκερ να στέκεται με την οικογένειά του στο κέντρο του γηπέδου και να βλέπει τη φανέλα του με το No.9 να ανεβαίνει στην οροφή της LDLC Arena.


Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τόνι Πάρκερ:

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην ιστορία της Γαλλίας σε όλα αθλήματα. Οπότε, σαφώς, όταν έμαθα τα νέα το προηγούμενο καλοκαίρι, έμεινα έκπληκτος. Είναι κάτι τρελό και ακόμα περισσότερο που που γίνεται στη Λιόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.