Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν γράφει απλώς για τη Σκόπελο, αλλά σε συμβουλεύει πώς να γνωρίσεις το νησί σαν ντόπιος!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν γράφει απλώς για τη Σκόπελο, αλλά σε συμβουλεύει πώς να γνωρίσεις το νησί σαν ντόπιος!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

«Πρώτη φορά βρέθηκα στη Σκόπελο πριν από περίπου δέκα χρόνια, με την οικογένειά μου. Από τότε πηγαίνω ξανά και ξανά και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι, όπως φαίνεται, για πολύ καιρό. Γιώργος Βαγιαννίδης

Το ραντεβού μας είναι σχεδόν πάντα σταθερό, αρκετά νωρίς το καλοκαίρι, όταν θεωρητικά ξεκινά η σεζόν, τότε που το νησί δεν πλημμυρίζει με τουρίστες και μπορείς να το απολαύσεις σαν ντόπιος.

»Μακριά από τη βουή της πόλης η Σκόπελος είναι ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία, πολύ σημαντικό για τις διακοπές μου. Στα συν, υπάρχει πρόσβαση από το λιμάνι του χωριού μου, τον Άγιο Κωνσταντίνο, που σε πάει απευθείας εκεί, όποτε η μετακίνηση είναι πιο σύντομη και εύκολη – σημαντικό στοιχείο για κάποιον που έχει πάντα ολιγοήμερες διακοπές όπως εγώ, μια και μετά ξεκινάει η επίσημη προετοιμασία».

Διαβάστε περισσότερα στην Athens voice