Η Μπασκόνια και ο Ντόντα Χολ (1997, 2.08 μέτρα) βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία. 

Η Μπασκόνια και ο Ντόντα Χολ (1997, 2.08 μέτρα) βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Μονακό και οι Βάσκοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η μεταγραφή του Γιώργου Παπαγιάννη στη Μονακό και η διαφαινόμενη παραμονή του Ντονάτας Μοτιεγιούνας στο Πριγκιπάτο, έκανε τον 27χρονο Αμερικανό σέντερ να αναζητήσει αλλού μπασκετική στέγη.

Στις τρεις σεζόν του με τη Μονακό ο Χολ κατέγραψε 114 εμφανίσεις στην EuroLeague, έχοντας κατά μέσο όρο 6.9 πόντους και 4.7 ριμπάουντ. Μπασκόνια

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.