Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ντάνι Γκαρθία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ντάνι Γκαρθία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Βάσκος μέσος ήρθε με πτήση από την Ισπανία και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον παρέλαβαν οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας.

Ο Γκαρθία θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους», κάτι που ενδέχεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τη θερμή εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Βιθέντε Ιμπόρα, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στα ελληνικά ΜΜΕ, στο αεροδρόμιο, μίλησε και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ντάνι Γκαρθία αποχώρησε ως ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο του «Τσινγκούρι» και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια.

Σε επίπεδο ισπανικού πρωταθλήματος (La Liga) μετράει 303 αγώνες με 3 γκολ και 9 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.