Euro 2004: Ο «κουτσός» Γιώργος Καραγκούνης και το σουτ που νίκησε τον Ρικάρντο - Όλη η ιστορία πίσω από τον τραυματισμό του «τυπάρα».

Η πρεμιέρα του Euro 2004 πλησίαζε και ένας από τους παίκτες κλειδιά της Εθνικής Ελλάδας αντιμετώπιζε εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος είχε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα στο κουντεπιέ του ποδιού του σε σημείο που δεν του επιτρεπόταν να σουτάρει καθόλου μέχρι και στην προπόνηση.

Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας του είχε διαμορφώσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ φήμες θέλουν να κάνει και μπάνιο στην θάλασσα για να ανακουφίσει τους πόνους.

«Μα πώς θα παίξει… κουτσός;», αναρωτιόταν ο Ρεχάγκελ λίγο πριν την πρεμιέρα του Euro 2004 μιλώντας με τους γιατρούς της Εθνικής.

Παρά τις πολλές αμφιβολίες που είχε ο Ρεχάγκελ, επέλεξε να τον ξεκινήσει στην πρεμιέρα με τους Πορτογάλους και φυσικά αποζημιώθηκε. Στο πρώτο σουτ που έκανε ο Καραγκούνης μετά το πρόβλημα του ποδιού του, κατάφερε να νικήσει τον Ρικάρντο και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Ιβήρων.

Η ιστορία, πάντως, έγραψε πως το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη ήταν το πρώτο της Εθνικής μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας και αυτό που άνοιξε τον δρόμο για το τρόπαιο του Euro 2004.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.