Toυς δώδεκα «εκλεκτούς» του για το Προολυμπιακό Τουρνουά επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας.

Toυς δώδεκα «εκλεκτούς» του για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Ρίγας επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Γκουστάβο Ντε Κόντι.

Απέναντι στο Καμερούν και το Μαυροβούνιο, στον 2ο όμιλο, στη Ρίγα, η μπασκετική «σελεσάο» θα παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής (7/7) και να διεκδικήσει το ένα από τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η Βραζιλία, στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά, την Τρίτη (2/7) αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο, ενώ την Πέμπτη (4/7) θα βρει στον δρόμο της το Καμερούν. Στον Α΄ όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά της Ρίγας μετέχουν οι Λετονία, Φιλιππίνες και Γεωργία.

Η δωδεκάδα της Βραζιλίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Ρίγας έχει ως εξής:

Γιάγκο Σάντος, Κριστιάνο Φελίσιο, Βιτόρ Μπενίτε, Μαρσελίνιο Ουέρτας, Ζοάο Μαρσέλο Περέιρα, Γκι Σάντος, Λεονάρντο Μέιντλ, Ραούλ Νέτο, Ντίντι Λουσάδα, Τζεορτζίνιο ντε Πάουλα, Μπρούνο Καμπόκλο, Λούκας Ντίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.