Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ουνιόν Χάους στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία - Θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ουνιόν Χάους στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με το βλέμμα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία και ήρθε η ώρα να αγωνιστεί στο πρώτο του φιλικό και ταυτόχρονα πρώτα ματς υπό την τεχνική ηγεσία του Ντιέγκο Αλόνσο.

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι θα “ξεμουδιάσει”, αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα, Ουνιόν Χάους. Στόχος του Ντιέγκο Αλόνσο είναι να δει πολλούς διαφορετικούς παίκτες και συστήματα επί τω έργω.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίΟ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ουνιόν Χάους στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.ως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.