Ο Δημήτρης Κατσίβελης μετακομίζει από τον Άρη στον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στο δικέφαλο του βορρά μετά από έξι χρόνια.

Την πίστη πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο πολύπειρος γκαρντ εκφράστηκε σήμερα, μέσω της επίσημης πλατφόρμας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, μη κρύβοντας, ακόμη, τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στο δυναμικό του «Δικεφάλου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ. Η προηγούμενη εμπειρία μου στην ομάδα (σ.σ. τη σεζόν 2017-2018) ήταν πολύ θετική. Δέθηκα με τον κόσμο και την ομάδα, ανυπομονώ να αρχίσει η νέα σεζόν», τόνισε, αρχικά.

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για την προηγούμενη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους», απάντησε λέγοντας:

«Ήταν τότε μια πετυχημένη χρονιά ομαδικά. Είχαμε κάνει καλή πορεία στο Basketball Champions League, είχαμε τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Το είχα χαρεί πάρα πολύ, το να βρίσκομαι με τα παιδιά, να παίζουμε, να παλεύουμε για την ομάδα. Όταν το χαίρεσαι και είναι κάτι που σου βγαίνει εντελώς φυσικά και προκύπτει αγωνιστικά και το αποτέλεσμα που θέλεις, είναι εξαιρετικό και σημαντικό»

Για την καινούργια χρονιά, αλλά και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, είπε:

«Είναι πολλές οι προκλήσεις για την καινούργια χρονιά. Είμαι ενθουσιασμένος μετά τις συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους της ομάδας , αλλά και με τον προπονητή. Δείχνουν πολύ διψασμένοι, έτσι είμαι και εγώ και ήθελα να είμαι και μέρος της προσπάθειας που θα κάνει ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Ο κόουτς Καντσελιέρι είναι πολύ παθιασμένος άνθρωπος, έχει ωραίες ιδέες για το μπάσκετ. Κάναμε μια μεγάλη συζήτηση γενικότερα για το μπάσκετ, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Με ενθουσίασε ο τρόπος που σκέφτεται. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω από κοντά και να δουλέψω μαζί του».

Για το ότι θα μπει νωρίς στα… βάσανα της προετοιμασίας, λόγω της συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του BCL, επισήμανε:

«Είναι λογικό, εφόσον ο ένας από τους στόχους μας αρχίζει νωρίς στη σεζόν, να πρέπει να προσαρμοστείς στο δεδομένα και να αρχίσεις νωρίς με την προετοιμασία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχει 40 βαθμούς θερμοκρασία. Όλα είναι μέσα στη δουλειά και τη ζωή. Είναι σίγουρα δύσκολο το ότι αρχίζουμε στο BCL με τα προκριματικά.

Ο κόουτς Καντσελιέρι, όμως, το έκανε με επιτυχία αυτό σε προηγούμενες σεζόν, οπότε έχει την εμπειρία να φτιάξει ένα σύνολο και να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, όχι μόνο τους παίκτες, ότι έχεις μεν χρονικό περιθώριο μικρότερο για να ετοιμαστείς, αλλά ξέρει πως να το κάνει. Οπότε, νομίζω θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας για τη νέα περίοδο».

Κατέληξε ο Κατσίβελης αναφέροντας για τους υποστηρικτές του ΠΑΟΚ:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπά την ομάδα, το δείχνει αυτό κάθε χρόνο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε ό,τι έχουμε στο γήπεδο και να ανταποδώσουμε αυτήν τη στήριξη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.