Διαιτητής κατέρρευσε στο παιχνίδι Περού-Καναδάς του Κόπα Αμέρικα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και της υγρασίας.

Διαιτητής κατέρρευσε στο παιχνίδι Περού-Καναδάς του Κόπα Αμέρικα. Με το θερμόμετρο να έχει φτάσεις στους 33 βαθμούς Κελσίου στο «Children’s Mercy Park» ενώ η υγρασία άγγιζε το 51% η ατμόσφαιρα γινόταν εξαιρετικά ανυπόφορη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Στις καθυστερήσεις, λοιπόν, του πρώτου ημιχρόνου, ένας εκ των διαιτητών, ο βοηθός διαιτητή Ουμπέρτο Πανχόχ από τη Γουατεμάλα κατέρρευσε. Κοντά του έσπευσε ο τερματοφύλακας του Καναδά, Μαχίμ Κρεπό, οποίος και κάλεσε στο σημείο το ιατρικό επιτελείο.

Στην πλευρά του Πανχόχ δεν υπήρχε σκιά εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες πλευρές του γηπέδου με συνέπεια να λιποθυμήσει. Αμέσως, αντικαταστάθηκε από τον Ρικάρντο Φαμπιάν Μπαρέν Κόρντομπα από το Εκουαδόρ μετά το ημίχρονο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι. Κόπα Αμέρικα