Το Euro 2004 έχει μόλις τελειώσει και ο Νούνο Γκόμες κάνει διακοπές στην Ελλάδα αλλά εκεί τον περίμενε μία τεράστια έκπληξη.

Τι κι αν η Εθνική Ελλάδας τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα στερώντας από τον ίδιο και την χώρα του την κατάκτηση του Euro 2004; Ο Νούνο Γκόμες λίγο καιρό μετά την διοργάνσωη αποφάσισε να επισκεφθεί τη χώρα μας για διακοπές.

Μάλιστα, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο που θα διέμενε, προς έκπληξή του τον προσέγγισε κάποιος που δεν θα περίμενε ποτέ να συναντήσει εκεί. Ποιον; Τον Τάκη Φύσσα. Και όχι μόνο συναντήθηκαν αλλά ακολούθησε και ο εξής διάλογος, ο οποίος -spoiler alert- εξέπληξε ακόμα περισσότερο τον Πορτογάλο διεθνή.

Γκόμες: «Τι κάνεις εδώ;»
Φύσσας: «Εγώ θα σε ρωτήσω τι κάνεις εδώ;»
Γκόμες: «Ήρθα για διακοπές, είχα ήδη κλείσει από νωρίς»
Φύσσας: «Μα είμαστε και εμείς εδώ διακοπές»
Γκόμες: «Εσείς ποιοι;»
Φύσσας: «Εμείς, η Εθνική».
Γκόμες: «Η εθνική Ελλάδας;»
Φύσσας: «Ναι, έχουμε έρθει όλοι εδώ».

Τότε, ο Νούνο Γκόμες κοίταξε στο βάθος και είδε 15-16 παίκτες από την Ελλάδα να τον χαιρετούν.

Γκόμες: «Θα μείνετε εδώ για διακοπές;»
Φύσσας: «Ναι, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, που έχει αρκετά σε όλη την Ελλάδα, πρόσφερε διακοπές μιας εβδομάδας στους παίκτες και τις οικογένειες τους».

Euro 2004: Τα κερασμένα ποτά του Χαριστέα στον Νούνο Γκόμες

Μπορεί το Euro 2004 να ανήκε στο παρελθόν αλλά ήταν… φρέσκο, οπότε ο Νούνο Γκόμες δικαίως αισθάνθηκε άτυχος που απ’ όλα τα ξενοδοχεία της χώρας μας, «έκλεισε» την διαμονή του στο ίδιο με τους ανθρώπους που του στέρησαν το Euro 2004.

«Ευτυχώς για μένα, το ξενοδοχείο είχε δύο παραλίες. Ξυπνούσα το πρωί και κοίταζα εκεί για να δω πού ήταν. Μετά πήγαινα πίσω από το θέρετρο στην άλλη παραλία», αποκάλυψε σε συνέντευξή του αργότερα ο Νούνο Γκόμες ενώ αποκάλυψε και ένα ιδιαίτερο…πικάρισμα του Άγγελου Χαριστέα προς το πρόσωπό του:

«Κάθε μέρα ερχόταν ο σερβιτόρος να μου προσφέρει ένα ποτό. Του εξηγούσα πως δεν είχα παραγγείλει τίποτα και μου απαντούσε πως ”είναι κερασμένο από τον κ. Χαριστέα…”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.