Euro 2024: Εκτός κινδύνου ο Βάργκα - Διάσειση και πολλαπλό κάταγμα οστών στο πρόσωπο έδειξαν οι εξετάσεις.

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο Μπαρνάμπας Βάργκα, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ουγγαρίας με την Σκωτία για το Euro 2024.

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, οι οποίες και έδειξαν πως υπέστη διάσειση και πολλαπλό κάταγμα οστών στο πρόσωπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι. Euro 2024.

Τα πρώτα νέα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εξέλιξη της υγείας του να είναι ενθαρρυντικά αλλά ο ίδιος θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ουγγαρίας, πιθανότατα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο.

«Το πιο σημαντικό είναι πως ο Μπάρνι είναι καλά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάρκο Ρόσι όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του διεθνή ποδοσφαιριστή, λίγη ώρα μετά από την ολοκλήρωση της νικηφόρας αναμέτρησης για την Ουγγαρία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.