20 χρόνια συμπληρώνονται από το έπος του Euro 2004 και το Debut.gr παρουσιάζει μια φωτογραφική ανασκόπηση από τα γήπεδα της Πορτογαλίας

20 χρόνια από το έπος του Euro 2004. 20 χρόνια έχουν περάσει και ακόμα το θυμόμαστε σαν χθες και η λέξη έπος είναι «μικρή» για το περιγράψει. Η Εθνική Ελλάδος του Ότο Ρεχάγκελ έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στην εποποιία του ποδοσφαίρου. Η Εθνική Ελλάδος είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα.

Euro 2004: Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις;

20 χρόνια από την ιστορική πορεία από τα γήπεδα της Πορτογαλίας. Μια πορεία βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα του κάθε αισιόδοξου φιλάθλου. Α΄όμιλος «φωτιά» κόντρα σε Πορτογαλία, Ισπανία και Ρωσία. Η Ελλάδα περνάει. Εν συνεχεία Γαλλία, Τσεχία και τελικός με τους Πορτογάλους στην έδρα τους. Μια λατρεμένη πορεία που ταυτίστηκε με μοναδικές φωτογραφίες που όπως λέει και η ρήση «μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις». Βέβαια σε αυτή την περίπτωση ίσως και να μην ισχύει. Με πόσα περισσότερα λόγια μπορούμε να περιγράψουμε τις φωτογραφίες από το Euro 2004; Ατελείωτα.

Το Debut.gr ανατρέχει στο προσωπικό του αρχείο και μας θυμίζει την πορεία της Εθνικής στο Euro 2004 μέσα από μια φωτογραφική ανασκόπηση.

EURO 2004 / (EUROKINISSI)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.