Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε την παραμονή του Νίκου Οικονόμου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το 2028.

Ο Νίκος Οικονόμου έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ερμή Σχηματαρίου και αποδυκνύει πως εκεί είναι το… σπίτι του!

Μάλιστα, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία του μέχρι το 2028.

Ο Οικονόμου βρέθηκε στο Σχηματάρι πρώτη φορά το 2019, τότε που ο σύλλογος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα National League 2 και την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-24) κατάφερε να την οδηγήσει στο Final Four της Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής είναι το «παιδί» του, είναι η οικογένειά του. Το 2019, όταν ήρθε σε μία κωμόπολη της Βοιωτίας, που εκπροσωπούσε ομάδα στη Γ’ Εθνική, ρωτήθηκε τον λόγο που επέλεξε να πάει σε ομάδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Ο ίδιος είχε απαντήσει «Μη με ρωτάτε που πάω, αλλά το που θέλω να φτάσω».

Περίπου πέντε χρόνια αργότερα, ο πήχης εξακολουθεί να ανεβαίνει δια χειρός του Νίκου Οικονόμου πρωτίστως. Το όραμά του, το όραμά μας, δεν έχει ταβάνι. Και για τον λόγο αυτό και για άπειρους ακόμη, ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην πανευτυχή θέση να ανακοινώσει την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον εμπνευστή προπονητή Νίκο Οικονόμου έως και το 2028! Τέσσερα χρόνια ακόμη με τον Νίκο Οικονόμου στο τιμόνι. Μία επέκταση συνεργασίας που δίνει συνέχεια στα πέντε χρόνια επιτυχιών και δεσμεύεται με υψηλότερους στόχους και με ένα όραμα που πηγάζει μέσα από τη… σπίθα που λάμπει στα μάτια του ίδιου!

Η δήλωση του coach Οικονόμου μετά την ανανέωση: «Έχω πει πολλές φορές πως ο Ερμής είναι το σπίτι μου. Συνεχίζουμε με το βλέμμα στο μέλλον και με πολλή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.