Έντονο ήταν το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Euro 2024 ανάμεσα σε Αλβανία και Κροατία καθώς η πρώτη τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Έντονο ήταν το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Euro 2024 ανάμεσα σε Αλβανία και Κροατία.

Συγκεκριμένα, η Αλβανία τιμωρήθηκε με δεύτερο πρόστιμο για το Euro 2024, καθώς μετά το ματς με την Ιταλία τιμωρήθηκε και γι’ αυτό με την Κροατία από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με πρόστιμο 47.500 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η αλβανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου τιμωρήθηκε με 25 χιλιάδων ευρώ για μετάδοση ακατάλληλων μηνυμάτων για αθλητικό αγώνα (πολιτικού, εθνικιστικού περιεχόμενου για τα οποία έκανε καταγγελία και η Σερβία), 20 χιλιάδες για εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και 2.500 χιλιάδες για άναμμα πυρσών.

Στην ανακοίνωσή της η αλβανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να ζητά από τους φιλάθλους της να συμπεριφερθούν με πολιτισμό και υπευθυνότητα στα επόμενα παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.