Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει προολυμπιακού και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παρά τον τραυματισμό του δίνει το πα

Η Εθνική Ελλάδας μετρά αντίστροφα για την έναρξη του προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ.

Στο πλαίσιο αυτό, παρών στις προπονήσεις είναι παρά τον τραυματισμό του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος φόργουορντ έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου και δεν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα μέσα στο παρκέ, ωστόσο παραμένει δίπλα της, δείχνοντας τη στήριξή του με κάθε τρόπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Κοντά στην Εθνική Ομάδα παρά τον τραυματισμό του ο @Thanasis_ante43. @FIBA #FIBAOQT #PantaDipla #HellasBasketball 🏀🇬🇷 pic.twitter.com/BIzikAYedD

— Hellenic Basketball (@HellenicBF) June 23, 2024


Θυμίζουμε το πρόγραμμα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ:

2 Ιουλίου
Αίγυπτος – Δομινικανή Δημοκρατία (17:30)
Σλοβενία – Κροατια (21:00) Εθνική Ελλάδας

3 Ιουλίου
Κροατία – Νέα Ζηλανδία (17:30)
Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα (21:00)

4 Ιουλίου
Νέα Ζηλανδία – Σλοβενία (17:30)
Ελλάδα – Αίγυπτος (21:00)

6 Ιουλίου
Ημιτελικός ανάμεσα στον 2ο του Group B και τον 1ο του Group A
Ημιτελικός ανάμεσα στον 1ο του Group B και τον 2ο του Group A

7 Ιουλίου
Τελικός (21:00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.