Ο Κέβιν Πάντερ όπου την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη στο Basket News.

Ο Κέβιν Πάντερ όπου την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη στο Basket News.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τον Λορέντζο Μπράουν ο οποίος μετακόμισε στον Παναθηναϊκό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάντερ:

«Νομίζω ότι είναι μια πολύ πολύ μεγάλη κίνηση. Είναι μια καλή κίνηση και για τις δύο πλευρές. Και για τον Παναθηναϊκό και για τον Λορέντζο.

Στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί πρέπει να δούμε και πώς θα εξελιχθεί, αλλά για τώρα νομίζω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, όταν γίνει και επίσημη. Όπως και του Μίροτιτς, αν τελικά μπορεί να καταλήξει στη Μονακό.

Απλά προσπαθώ το καλοκαίρι να είμαι ήρεμος με τις μεταγραφικές κινήσεις. Παρακολουθώ και καταλαβαίνω αυτά που συμβαίνουν, αλλά προσπαθώ να μένω ήρεμος, αναφορικά με τις τόσες πολλές λεπτομέρειες, που βέβαια υπήρχαν και στη δική μου περίπτωση. Είναι τόσα πολλά όλα αυτά. Αλλά νομίζω ότι η κίνηση του Λορέντζο είναι πολύ ενδιαφέρουσα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.