Πανευτυχής δήλωσε ο Νεοκλής Αβδάλας και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή Βασίλη Σπανούλη.

Πανευτυχής για την παρθενική του κλήση στην Εθνική ομάδα μπάσκετ δήλωσε ο Νεοκλής Αβδάλας και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στην «γαλανόλευλη» Βασίλη Σπανούλη.

Ο 18χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το παιδικό του όνειρο που έγινε πλέον πραγματικότητα, αλλά και τη συνεργασία με τους έμπειρους αθλητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αβδάλας:

«Είναι τρομερό συναίσθημα για εμένα. Μία απίστευτη εμπειρία. Ήταν ένα όνειρο που έκανα από την παιδική ηλικία.

Από την πρώτη στιγμή που έπιασα την μπάλα του μπάσκετ στα χέρια μου. Ονειρευόμουν να βρεθώ ανάμεσα σε όλους αυτούς τους παίκτες, και τώρα που είμαι μεταξύ τους, προσπαθώ να παίρνω όσο πιο πολλά πράγματα μπορώ.

Ο κόουτς είναι ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Μου φαίνεται απίστευτο που με επέλεξε και έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι κοντά του και να με προπονεί. Ήδη, όσο είμαι στο γήπεδο, μού έχει δώσει και κάποιες συμβουλές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.