Euro 2024: Παρακολουθήστε μέσα από το Debut.gr τα highlights από της αναμετρήσεις της έβδομης ημέρας

Τα γκολ είναι αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σε κάθε διοργάνωση και αποτελούν από μόνα τους μία ξεχωριστή κατηγορία. Το Euro 2024 έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και υπόσχεται να μας χαρίσει αρκετό θέαμα αλλά και πολλές συγκινήσεις και ας βρισκόμαστε αισίως στην πρώτη εβδομάδα της διοργάνωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο τρίτος όμιλος του Euro 2024 είχε δύο ισοπαλίες με δραματικούς αγώνες. Μια από τις εκπλήξεις αν όχι η έκπληξη της διοργάνωσης Σλοβενία, κρατούσε τη νίκη και ενδεχομένως την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά ο Γιόβιτς με buzzer beater χάλασε τα σχέδια και κράτησε τους Σέρβους στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αγγλία και Δανία και αυτές ήρθαν 1-1 με τα «Λιοντάρια» να μην εντυπωσιάζουν και ήδη να σχολιάζονται οι αποφάσεις του Σάουθγκειτ. Τελευταία αγωνιστική η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία και η Σερβία τη Δανία.

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ισπανία νίκησε 1-0 την Ιταλία στο Γκελζενκίρχεν και εξασφάλισε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στο EURO 2024.

Παρά το «φτωχό» σκορ, το οποίο μάλιστα διαμορφώθηκε από αυτογκόλ (Καλαφιόρι 55΄), το ματς ήταν μία 90λεπτη επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας για την Ισπανία που προκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στους «16».

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων