Η ιστορία πίσω από την είδηση πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης πιάστηκε «ντοπέ» πριν το Euro 2004 που είχε σοκάρει την Ελλάδα.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν αναμφίβολα ένας εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004. Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» έχει μείνει στη μνήμη όλων των Ελλήνων για τις φοβερές του επιδόσεις που του εξασφάλισαν την υποψηφιότητα για την Χρυσή Μπάλα, την περίφημη ντρίμπλα στον Λιζαραζού και φυσικά για το στιγμιότυπο που σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό του Ντραγκάο.

Ωστόσο, λιγότεροι μπορεί να θυμούνται μία είδηση που είχε δημοσιευτεί οκτώ ημέρες πριν το Euro 2004 και προκάλεσε πραγματικό σοκ στο φίλαθλο κοινό.

«Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε ντοπαρισμένος στον έλεγχο που έκανε η ΟΥΕΦΑ», ανέφερε ο τίτλος της είδησης. Αμέσως προκλήθηκε πανικός, σημαίνοντας συναγερμό στην ΕΠΟ, η οποία ανέλαβε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ζαγοράκης Euro 2004

Ήταν «ντοπαρισμένος» ο Θοδωρής Ζαγοράκης πριν το Euro 2004;

Τι είχε συμβεί, ωστόσο; Ο οργανισμός του Ζαγοράκη ενέκρινε μεγάλη ποσότητα τεστοστερόνης. Και αυτό, φυσικά, έπρεπε να αποδειχτεί ιατρικά, όπως και συνέβη. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι γιατροί της ΕΠΟ, οι οποίοι και απέδειξαν πως είχε παραχθεί φυσικά η παραπάνω τεστοστερόνη που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Ο Ζαγοράκης λοιπόν όχι μόνο έπαιξε κανονικά κι ήταν καθοριστικός σε όλο το τουρνουά. Αναδείχτηκε, δε, και ο πολυτιμότερος παίχτης της διοργάνωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.