Η διοίκηση της Λέστερ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στιβ Κούπερ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Εντσο Μαρέσκα.

Η διοίκηση της Λέστερ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στιβ Κούπερ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Εντσο Μαρέσκα, που έφυγε για την Τσέλσι για ν’ αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο 44χρονος Ουαλός κόουτς, που ήταν χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του την περασμένη σεζόν από τη Νότιγχαμ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις «αλεπούδες», οι οποίες επέστρεψαν στην Premier League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Οι «αλεπούδες» είχαν μείνει χωρίς προπονητή μετά την απόφαση του Έντσο Μαρέσκα να αναλάβει την «καυτή» καρέκλα της Τσέλσι και εμπιστεύτηκαν τον πρώην κόους της Νότιγχαμ Φόρεστ δίνοντάς του συμβόλαιο έως και το 2027. Λέστερ

Στους «κόκκινους» είχε μείνει τη διετία 2021-2023, πριν απολυθεί με στόχο να αλλάξει η πορεία της ομάδας και να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ – στόχος που επετεύχθη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.