Η ΑΕΚ έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό του Europa League.

Η ΑΕΚ έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό του Europa League.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βελέζ – Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η Ένωση κατέλαβε πέρυσι την 2η θέση στη βαθμολογία της Stoiximan Super League και αυτό την οδήγησε στα φετινά ευρωπαϊκά μονοπάτια μέσω του Conference League, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να μπαίνει στη μάχη από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Όσον αφορά στις ημερομηνίες των αγώνων, το πρώτο ραντεβού της ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League θα λάβει χώρα στις 25 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τη 1 Αυγούστου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.