Ο Σερτζ Ιμπάκα διέψευσε ότι είχε επίσημη πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας χρονιάς και τόνισε πως είχε και άλλες προτάσεις.

Ο Σερτζ Ιμπάκα διέψευσε ότι είχε επίσημη πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός σέντερ τόνισε πως είχε και άλλες προτάσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιμπάκα:

«Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι φήμες κυκλοφόρησαν ενώ αγωνιζόμουν στα playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος. Δεν μου άρεσε.

Φαίνεται όμως πως έτσι είναι εδώ στην Ευρώπη. Έχω προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Πάντα θέλω να τελειώνω τη δουλειά πριν σκεφτώ την επόμενη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.