Η Γερμανία μετέτρεψε σε... παράσταση για έναν ρόλο την πρεμιέρα της στο EURO 2024, συντρίβοντας την Σκωτία με 5-1

Με τρομερή ένταση στο παιχνίδι της, η Γερμανία μετέτρεψε σε… παράσταση για έναν ρόλο την πρεμιέρα της στο EURO 2024, συντρίβοντας την Σκωτία με 5-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου κι έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στη διοργάνωση. Με δύο γκολ απ’ τους Βιρτς και Μουσιάλα στο πρώτο 20λεπτο κι άλλα τρία «χτυπήματα» απ’ τους Χάβερτς (πέναλτι) στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, Φίλκρουγκ (68’) και Τσαν (90’+3′) τα «πάντσερ» έφτασαν σε μία εμφατική νίκη, ενώ οι Σκωτσέζοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87’ με αυτογκόλ του Ρίντιγκερ.

Έτσι έπαιξαν οι δυο ομάδες

Τα highlights του αγώνα
Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)
Κίτρινες: 31’ Άντριχ, 62’ Τα – 48’ Ράλστον
Αποβολές: 45’ Πόρτιους (απευθείας κόκκινη)

Οι συνθέσεις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ, Κρόος (80’ Τσαν), Άντριχ (46’ Γκρος), Μουσιάλα (74’ Μίλερ), Γκιντογκάν, Βιρτς (63’ Σανέ), Χάβερτς (63’ Φίλκρουγκ).
ΣΚΩΤΙΑ (Στηβ Κλαρκ): Γκαν, Ράλστον, Ρόμπερτσον, Πόρτιους, Μακτόμινεϊ, Τίερνι (78’ ΜακΚένα), ΜακΓκιν (67’ ΜακΛιν), ΜακΓκρέγκορ (67’ Γκίλμουρ), Άνταμς (46’ Χάνλεϊ), Κρίστι (82’ Σάνκλαντ), Χέντρι.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.