Ο Τάκης Φύσσας παντρεύτηκε λίγες ημέρες μετά το Euro 2004 αλλά η ιστορία πίσω από τον γάμο του είναι μοναδική.

Το Euro 2004 έχει παρέλθει αλλά όχι η γαλανόλευκη… παράνοια που έφερε από την Πορτογαλία στην Ελλάδα. Για πολύ καιρό και παρά τους ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων, στους οποίους «χόρευε» η χώρα μας, όλος ο κόσμος παραμιλούσε για το επίτευγμα της αρμάδας του Ότο Ρεχάγκελ στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ένα από τα βασικότερα μέλη αυτής της ομάδας που έφερε τα πάνω κάτω στο Euro 2004, ο Τάκης Φύσσας θυμάται εκείνο το καλοκαίρι και για έναν ακόμα λόγο εκτός από την κατάκτηση του τροπαίου. Ποιον λόγο; Μα φυσικά τον γάμο του.

Euro 2004: Το backstory του γάμου και το τραγούδι/βίντεο κλιπ του Καρβέλα

Όλα τα… λεφτά, όμως, είναι η ιστορία πίσω από τον γάμο του Τάκη Φύσσα.

Συγκεκριμένα, η σύντροφός του, Χριστίνα, του είχε ζητήσει να ορίσουν την ημερομηνία του γάμου τους προς τις τελευταίες ημέρες του Euro 2004. Και αυτό για να έχει προλάβει να ξεκουραστεί από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Πορτογαλία. Κανείς, άλλωστε, δεν περίμενε ότι η Ελλάδα θα φτάσει ως το τέλος του ταξιδιού.

Ωστόσο, ο Τάκης Φύσσας ήταν ξεκάθαρος. «Θέλω να δω τον τελικό με τους φίλους μου, με πίτσες και μπίρες. Άσε, παντρευόμαστε μετά!»

Ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έπαιζε ο ίδιος στον τελικό και δεν θα τον έβλεπε από τον καναπέ του χαλαρός.

Το αποτέλεσμα; Ο διεθνής μπακ και η σύντροφός του, όντως παντρεύτηκαν μετά το τέλος του Euro 2004. Ένα άκρως ενδιαφέρον και ιδιαίτερο στοιχείο είναι πως ο Νίκος Καρβέλας έκανε δώρο στο ζευγάρι ένα τραγούδι που έγραψε. Μάλιστα, συμμετείχε κι ο ίδιος μαζί με τους Σεϊταρίδη, Ζαγοράκη, Μπασινά και Παπαδόπουλο, με τον Τάκη Φύσσα να παίζει κιθάρα στο video clip.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.