Μετά την απόκτηση του Μπρανθγουέιτ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κλείσει και τον Ιβάν Τόνεϊ, αναφέρουν τα αγγλικά ταμπλόιντ

Η Έβερτον έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Τζάρεντ Μπρανθγουέιτ και άλλα αστέρια της ομάδας το καλοκαίρι για να μην έχει πρόβλημα με την οικονομική ισορροπία της ομάδας, τηρώντας τους κανονισμούς της αγγλικής λίγκας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η τοπική εφημερίδα «Liverpool Echo» αναφέρει πως ο σύλλογος του Λίβερπουλ πρέπει να βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 70 εκατ. ευρώ έως τις 30 Ιουνίου, αν θέλει να αποφύγει τον κίνδυνο παραβίασης των κανόνων του οικονομικού Fair Play. Επίσης το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει συνολικό έλλειμμα τις τρεις τελευταίες σεζόν των «ζαχαρωτών» φθάνει τα 371.8 εκατ. λίρες!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Πρώτος που θα παραχωρηθεί είναι ο Μπρανθγουέιτ, τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτιμά πως θα τον ανακοινώσει έως το τέλος του μήνα, με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τελικά τα 80 εκατ. ευρώ.

Ο 21χρονος στόπερ είχε εντυπωσιάσει την περασμένη σεζόν στην Premier League και μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή αποστολή των «τριών λιονταριών», αλλά τελικά τον «έκοψε» από την αποστολή για το EURO, το οποίο ξεκινά σήμερα στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο νεαρός άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν, προτιμώντας το «Ολντ Τράφορντ» από το Λονδόνο και την Τότεναμ. Ο πανύψηλος αμυντικός (1.95μ) έχει συμβόλαιο έως το 2027.

Μετά την απόκτηση του Μπρανθγουέιτ η Γιουνάιτεντ αναμένεται να κλείσει και την απόκτηση του Ιβάν Τόνεϊ. Ο 27χρονος Αγγλος διεθνής φορ το καλοκαίρι θα φύγει από την Μπρέντφορντ, με αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως η διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον μάνατζερ του, Τζόναθαν Μπάρνετ, καθώς τον θέλει για να πλαισιώσει τον Ράσμους Χόιλουντ από τη νέα σεζόν στην επίθεση των «κόκκινων διαβόλων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις επαφές με την Μπρέντφορντ για την απόκτηση του, αλλά δυσκολεύεται ν’ αποδεχθεί τις απαιτήσεις του Αγγλου φορ για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Τόμας Φρανκ, δήλωσε χθες πως «η διοίκηση θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Ιβάν να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα και δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο με υπερβολικές απαιτήσεις για να πραγματοποιήσει τ’ όνειρο του.»
Ο Τόνεϊ ζητά από τους «κόκκινους διαβόλους» εβδομαδιαίες αποδοχές 250 χιλιάδες λίρες, περισσότερα κατά δέκα χιλιάδες δηλαδή από τον

αρχηγό της ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες, ποσό που δεν σκοπεύει να προσφέρει η διοίκηση, καθώς ανησυχεί πως θα διαταράξει το κλίμα στα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ». Τελικά ο Τόνεϊ αποδέχτηκε να μειώσει τις απαιτήσεις του για να φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.