Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δηλώσεις μετά την κλήρωση των διαιτητών του Game 4 των τελικών επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι στο ΣΕΦ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δηλώσεις μετά την κλήρωση των διαιτητών του Game 4 των τελικών επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Ήρθαμε να δούμε τα… κατσαρολικά, πως τα κάνουν, για να καταλάβουμε πως βγαίνουν οι κληρώσεις των διαιτητών. Να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια στο πως σφυρίζει π.χ. η κυρία Τσαρούχα, όταν κάνει έτσι ο Ναν, ζητώντας φάουλ και παίρνει τεχνική. Ενώ κάνοντας την ίδια κίνηση ο Γκος δεν παίρνει τεχνική.

Θέλαμε να καταλάβουμε ποια είναι τα κριτήρια. Έγινε μέσα η διαδικασία, έχουν βγει οι τρεις διαιτητές. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταθούν αυτή τη φορά στο ύψος των απαιτήσεων ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και το κομμάτι της καταγραφής των υβριστικών. Εγώ ξέρω ότι στην πέμπτη φορά πρέπει να σταματήσει ο αγώνας. Γιατί δεν τα καταγράφουνε; Ο αγώνας ξεκινάει μία ώρα πριν, όταν ανοίγει το φύλλο αγώνα και κλείνει μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα. Αύριο θα καταγραφούν τα υβριστικά; Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι διατεθειμένος να παραμένει εντός αγωνιστικού χώρου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Τα σφυρίγματα, εγώ με τα πράσινα γυαλιά μου να τα βλέπω έτσι και κάποιος άλλος με κόκκινα να τα βλέπει αλλιώς. Αλλά τον κανονισμό πρέπει να τον ακολουθούμε. Όλοι μας. Άρα θα καταγραφούνε όλα τα υβριστικά; Θα διακόψει όποιος διαιτητής στην πέμπτη παρατήρηση να αδειάσει το γήπεδο; Θα διακόψει οριστικά στο 6ο ή στο 7ο, όποτε λέει ο κανονισμός; Εγώ θα είμαι εκεί και θα τα μετράω ένα ένα και ελπίζω με παρουσία εισαγγελέα. Γιαννακόπουλος

Ήρθε η ώρα να μπορέσουμε και εμείς να φύγουμε μία φορά από το ΣΕΦ στο τέλος του αγώνα, γιατί εγώ έχω χρειαστεί να φύγω δύο φορές να φύγω στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Αυτό δε θα γίνει αύριο. Περιμένω και από την Πολιτεία, πρωτίστως, αλλά και από τον Ολυμπιακό να σεβαστεί τους φιλοξενούμενούς του, όπως κάνει ο Παναθηναϊκός.