Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου αποτελεί και επίσημα ο Βασίλης Σπανούλης μετά από δύο χρόνια.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου αποτελεί και επίσημα ο Βασίλης Σπανούλης μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης δεν υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση στην φιλοσοφία της ομάδας. Όπως τόνισε «η διοίκηση αποφάσισε πως δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε».

Ο Σπανούλης έφερε το Περιστέρι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος δύο διαδοχικές χρονιές ενώ κατάφερε να το στείλει στο Final 4 του BCL φέτος.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης

«Είχαμε κουβέντα με τη διοίκηση δυστυχώς η οποια δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πρότζεκτ οπότε δεν μπορεί κανείς να μπει στην τσέπη κανενός. Είχα προτάσεις και μέσα στη χρονιά και τώρα.

Χθες έγινε δεύτερη κουβέντα με τη διοίκηση της ομάδας. Ο κύριος Κώτσης έβαλε πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.