Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε τον απολογισμό μετά την κατάκτηση του Conference, ενώ αναφέρθηκε στην καθοριστική πρόκριση επί της Μακάμπι.

Στο επίσημο κανάλι της ομοσπονδίας του Μαρόκου μίλησε ο Ελ Κααμπί, με γκολ του οποίου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε στην OPAP Arena την κατάκτηση του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί:

«Το Conference League ήταν μια μοναδική περιπέτεια, γιατί κατέκτησα έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το επίτευγμα, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς της ομάδας μας, καθώς και τους Μαροκινούς φιλάθλους που πάντα μας στήριζαν.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία, και ελπίζω σε περισσότερες, αν θέλει ο Θεός. Σχεδιάζαμε να κάνουμε πορεία στη διοργάνωση του Europa League, αλλά όταν δεν το καταφέραμε, αγωνιστήκαμε στο Conference League και καταφέραμε να αποκλείσουμε την πρώτη μας αντίπαλο.

Η ανατροπή που πετύχαμε απέναντι στη Μακάμπι ήταν πολύ σημαντική. Τότε είπα στους συμπαίκτες μου ότι αυτό η διοργάνωση μας ταίριαζε, καθώς γνωρίζαμε ότι ο τελικός θα γινόταν στην Ελλάδα, μπροστά στους φιλάθλους μας. Όλα όσα πετύχαμε στη διοργάνωση ήταν χάρη στο Θεό, πέρα από τη σκληρή και συνεχή δουλειά.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Ο τελικός ήταν δύσκολος για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο. Οι αμυντικοί της ιταλικής ομάδας ήταν ισάξιοι. Με τη βοήθεια του Θεού, ήμασταν επικεντρωμένοι στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλοι ήθελαν να κερδίσουν το τρόπαιο, αλλά αυτό ήρθε σε μας, αφού πετύχαμε το γκολ εκείνη την όμορφη στιγμή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.