Για μία ακόμη φορά ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής ομάδας του Τρινιντάντ & Τομπάγκο.

Για μία ακόμη φορά ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής ομάδας του Τρινιντάντ & Τομπάγκο ενόψει των επερχόμενων αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 στη ζώνη της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι. Λιβάι Γκαρσία

Ο επιθετικός της ΑΕΚ κλήθηκε από τον Άνγκους Ιβ για τις αναμετρήσεις της 5ης και 8ης Ιουνίου με Γρανάδα (εντός έδρας) και Μπαχάμες (εκτός), στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην ανακοίνωση της αποστολής διευκρινίζεται πως οι Τζούντα Γκαρσία και Ταϊρίς Σπάισερ δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμού και αιτήματος της ομάδας του παίκτη αντίστοιχα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.