Ο Σαντιάγο Έσε μίλησε για τον τελικό απέναντι στη Φιορεντίνα αλλά και την ηρεμία που έχει φέρει στην ομάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Σαντιάγο Έσε μίλησε για τον τελικό απέναντι στη Φιορεντίνα, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έσε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό:

«Ο Χοσέ μας έχει δώσει πολλή ηρεμία από την πρώτη μέρα που έφτασε. Θέλει να ζήσουμε το παιχνίδι για ενενήντα λεπτά και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση ούτε να χαμηλώσουμε την ένταση για ένα δευτερόλεπτο. Μας λέει να μην κουραζόμαστε να κάνουμε τα πράγματα καλά. Θέλει να είμαστε σωστή ομάδα, τόσο στην προπόνηση όσο και στην ξεκούραση, την ακρίβεια και την καλή καθημερινή προπόνηση».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού:

«Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τρελαίνονται για το ποδόσφαιρο και έχουν πολύ πάθος για τον σύλλογο. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο και φωνάζουν και τραγουδούν ασταμάτητα. Μοιάζουν πολύ με τον Αργεντινό οπαδό λόγω του πώς νιώθουν και της αγάπης που έχουν για τον σύλλογο. Νιώθω πολύ αγαπητός από τους οπαδούς, μου δείχνουν την αγάπη τους καθημερινά και είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα, ο 22χρονος μέσος δήλωσε:

«Η άφιξη μου στην Ελλάδα με έχει κάνει να μεγαλώσω σε πτυχές ωριμότητας. Άρχισα να παίζω αγώνες Europa League και Conference League εναντίον μεγάλων αντιπάλων όπου πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος ή σε υψηλή ένταση μέχρι το τέλος του αγώνα. Είναι πολύ υψηλό επίπεδο ζήτησης και νομίζω ότι σήμερα το να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια μου έχει δώσει εμπειρία για τα επόμενα χρόνια της καριέρας μου».

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.
Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του:

«Θέλετε πάντα να συνεχίσετε να κάνετε άλματα ανάπτυξης στην καριέρα σας και να προσπαθείτε να φτάσετε όσο πιο ψηλά γίνεται όσον αφορά τα πρωταθλήματα και τις ομάδες, αλλά από προσωπική άποψη είναι κάτι από το οποίο προσπαθώ πάντα να μείνω έξω και αφήνω τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου να το φροντίζουν».

Για το ενδιαφέρον που είχε δείξει η Μπέτις πέρυσι το καλοκαίρι:

«Ναι, το περασμένο καλοκαίρι ήταν ταραχώδες. Υπήρχαν μερικές ενδιαφερόμενες ομάδες που ήρθαν να μιλήσουν με τον ατζέντη μου και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Το θέμα της Μπέτις ήταν κάτι πολύ ωραίο… Είχα την ευκαιρία να μιλήσω τότε με τον Ραμόν Πλάνες ο οποίος με ακολουθούσε, που ενδιαφερόταν, και για κάποιον με την καριέρα του να με ακολουθεί είναι τιμή για κάποιον ως παίκτη. Δυστυχώς, οι χρόνοι διαβατηρίων καθυστέρησαν όλες αυτές τις “ευκαιρίες”. Όμως, όπως λέω πάντα, τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είχα την ευκαιρία να ενταχθώ σε έναν σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, κάτι που είναι φανταστικό και τον οποίο είμαι πολύ ευγνώμων που έζησα απίστευτα πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.