Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για το συλλαλητήριο των οπαδών την Κυριακή.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για το συλλαλητήριο των οπαδών την Κυριακή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε συνέντευξή του στον «Metropolis 95.5»:

Για την απουσία του κόσμου από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson καθώς και το συλλαλητήριο που έχουν προαναγγείλει οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναίκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου:

«Ακριβώς, δεν είναι καλό το κλίμα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και υπήρχε ηρεμία δεν θα έλεγε ο κ. Αλαφούζος όχι στον κόσμο. Γιατί και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δούνε τον τελικό. Υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αν και νομίζω ότι δεν θα γίνει το συλλαλητήριο. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μην γίνει. Είναι θέμα Αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επεισόδια.

Θα ξεκινήσει ο κόσμος από τον Πεδίο του Άρεως, θα ανέβει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δει την Κυριακή ένα παιχνίδι Ολυμπιακού-Παναθαηναϊκού. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα μεταφερθεί και μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό και δεν θέλει η διοίκηση.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Αν ήθελε ο Παναθηναϊκός και το ζητούσε θα μπορούσε να γίνει ο τελικός με φιλάθλους. Η ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό είχε πει ότι θα δώσει χρήματα για να προχωρήσουν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό, είχε και ο κ. Μπέος ότι θα τσοντάρει και ο κ. Καρυπίδης, αλλά κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. Η ΕΠΟ είναι αυτή που κατευθύνει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι ώστε κάποια στιγμή το ποδόσφαιρό μας να βρει την ταυτότητά του. Αν έπειθε η ΕΠΟ την Αστυνομία να διαφυλάξει τον τελικό θα μπορούσε να διεξαχθεί με φιλάθλους».

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι εκτός τίτλου, το αυριανό ματς θα δείξει. Είναι τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που θα κρίνουν ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Σαφώς ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, όπως τον είδα. Ο Παναθηναϊκός έχει τα προβλήματά του και δεν νομίζω ότι με ένα τραπέζι να λυθούν. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι παίκτες μεταξύ τους και όλοι μαζί να κάνουν κατάθεση ψυχής για να πάρουν αυτό το ματς.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Αυτός που θα το θέλει περισσότερο έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να το πάρει. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και από εκεί πέρα είναι θέμα θέλησης. Αν η ΑΕΚ πάρει τον βαθμό που θέλει και ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον ΠΑΟΚ, είναι και η Ευρώπη στη μέση. Επίσης, αν χάσει ο Ολυμπιακός βγαίνει έξω από την 3η θέση. Τα αυριανά είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Σκεφτείτε ο Ολυμπιακός να μην πάρει την 3η θέση και να πρέπει να κερδίσει την Φιορεντίνα στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με την καλύτερη ψυχολογία, με δεύτερη την ΑΕΚ που έχει το αβαντάζ της πρωτιάς. Οι υπόλοιπες δύο πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής για τις άλλες θέσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.