Ο Γιαννακόπουλος έκανε την δική του τοποθέτηση αναφορικά με το γεγονός πως ο Σλούκας βρίσκεται στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την δική του τοποθέτηση αναφορικά με το γεγονός πως ο Σλούκας βρίσκεται στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως για τον ίδιο η επιλογή αυτή φαντάζει αρκετά αστεία. Χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ανέφερε:

«Πάντως για μένα όσο και να μην δίνω καμία βάση και να θεωρώ πως είναι όλα στημένα και μηδενικής βάσης όλα αυτά τα βραβεία MVP, First Team, Second Team.

Το να μην είναι ο Σλούκας στην βασική πεντάδα της Euroleague για μένα είναι πάρα πολύ αστείο. Ο τύπος πήρε επ ώμου μια ολόκληρη ομάδα από την 17η θέση στη δεύτερη προς το παρόν και δεν τον έχουμε στην πρώτη ομάδα. Κάτι μου βρωμάει εδώ, εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο MVP».

Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι… συμπαίκτης της δεύτερης καλύτερης πεντάδας με τους Μάριο Χεζόνια (Ρεάλ Μαδρίτης), Ουόλτερ Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης), Ουέιντ Μπάλντγουιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Λορένζο Μπράουν (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.