Ο Τόμας Σατοράνσκι μίλησε για το Game 5 με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (8/5, 22:00) που οδηγεί στο Βερολίνο.

Ο Τόμας Σατοράνσκι σε δηλώσεις του μίλησε για όλα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Σατοράνσκι:

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και ακόμη κι αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε στην επίθεση, να βρούμε τρόπο να είμαστε μέσα στο ματς μέσα από την άμυνά μας, όπως κάναμε στο Game 3 στο ΣΕΦ.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Στο τελευταίο ματς δεν πήγαν πολλά πράγματα καλά, αλλά το βασικό είναι πως ο Ολυμπιακός είχε πολλή ένταση κι εμείς δεν ματσάραμε το δυναμικό τους παιχνίδι. Οφείλουμε να σεβαστούμε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τα πάντα πολύ δύσκολα για μας, σε άμυνα κι επίθεση, γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Είναι σπουδαία ομάδα και θα γίνει πραγματική μάχη».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πετύχει τον στόχο της:

«Θα πρέπει να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά. Ένα από τα ατού του Ολυμπιακού είναι πως όλοι οι παίκτες του που έρχονται από τον πάγκο βγάζουν τρομερή ενέργεια. Στη σειρά αυτοί υπήρχαν πολλοί πρωταγωνιστές από τη δική τους πλευρά, αλλά νομίζω πως οι πιο καθοριστικοί τους παίκτες ήταν ο Φαλ και ο ΜακΚίσικ.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας. Είναι το παιχνίδι της σεζόν και δεν θα ήθελα να το παίξουμε οπουδήποτε αλλού πέρα από το σπίτι μας. Κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια στην κανονική περίοδο για να έχουμε το ματς αυτό εντός και να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Ο κόσμος μας βοηθά πολύ σε αυτές τις στιγμές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.