O ατζέντης του Χρήστου Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο, μίλησε για το μέλλον του Έλληνα παίκτη και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ανανέωσης με τη Λάτσιο.

Ο Χρήστος Μανδάς διαπρέπει στη Λάτσιο και σύντομα θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να ανανεώσει-αναθεωρήσει το συμβόλαιό του.

Αυτό υποστήριξε και με δηλώσεις του ο ατζέντης του, Ντιέγκο, Ταβάνο μιλώντας σε Μέσο της Ιταλίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο μάνατζερ του Χρήστου Μανδά:

«Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με τη Λάτσιο για την αναθεώρηση του συμβολαίου, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και με την ιδέα ότι ήταν η τρίτη επιλογή.

Τώρα είναι δεύτερη επιλογή, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον Προβεντέλ. Σίγουρα θα χρειαστεί να το συζητήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Δεν νομίζω ότι ο Πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα κάνει πίσω για την ανανέωση και μπορεί ακόμη και να προτείνει επέκταση του συμβολαίου για ένα ταλέντο που υπογράφηκε σε πολύ προσιτή τιμή».

Για τα χαρακτηριστικά του παίκτη:

«Ο Μανδάς είναι πολύ αντιδραστικός ως τερματοφύλακας, βλέπει αυτό το άθλημα ως εμμονή και θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους. Νομίζω ότι η προδιάθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Είναι επίσης καλός με τα πόδια του και συμμετέχει στο παιχνίδι από την πλάτη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Λάτσιο που του έδωσε αυτή την ευκαιρία και ανταποκρίνεται καλά.

Είναι τόσο συγκεντρωμένος που θα μπορούσε ακόμη και να το αποδεχτεί. Θα μιλήσουμε σύντομα με τον σύλλογο, ανεξάρτητα από το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.