Μυθική εμφάνιση του Γιούσεφ Ελ Κααμπί με χατ-τρικ σε ευρωπαϊκό ημιτελικό μέσα στο Villa Park, έδωσε το έναυσμα για μια ιστορική νίκη.

Μυθική εμφάνιση του Γιούσεφ Ελ Κααμπί με χατ-τρικ σε ευρωπαϊκό ημιτελικό μέσα στο Villa Park, έδωσε το έναυσμα για μια ιστορική νίκη.

Μετά το παιχνίδι ο Μαροκινός κεντρικός επιθετικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που πήγε στην Αγγλία, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία νίκη μακριά από τον τελικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Οι δηλώσεις του Ελ Κααμπί

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε μέχρι την Αγγλία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πιστεύαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους συμπαίκτες μας, το σταφ που βοήθησαν να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε ένα ματς ακόμη βέβαια».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθάνε για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Μένουν τέσσερα παιχνίδια, είναι σημαντικά για να κλείσουμε καλά τη σεζόν και θα κάνω τα πάντα».

«Είμαστε πιο κοντά αλλά μένει ένα παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και πρέπει να πάμε με πολύ συγκέντρωση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι