Ο Γιώργος Καμπερίδης αποχώρησε από την Καρδίτσα και θα κλείσει τη σεζόν με τη φανέλα της Νεπτούνας.

Ο Γιώργος Καμπερίδης αποχώρησε από την Καρδίτσα και μετακόμισε στη λιθουανική Νεπτούνας όπου και θα κλείσει τη σεζόν.

Ο 25χρονος φόργουορντ βοήθησε την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Stoiximan Basket League και πλέον κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Τη φετινή σεζόν μέτρησε 5.8 πόντους σε 24 αγώνες στο πρωτάθλημα και τώρα ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο. Εκεί θα συναντήσει και τον Γιώργο Βόβορα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BC Neptūnas Klaipėda (@bcneptunas)

Φυσικά, η Καρδίτσα δεν θα μπορούσε να του σταθεί εμπόδιο και εξέδωσε ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Καμπερίδης θα ολοκληρώσει τη σεζόν 2023-24 με τη φανέλα της Λιθουανικής Νεπτούνας.

Η εξαιρετική του σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας και η επίτευξη των στόχων της δημιούργησαν τις προϋποθέσεις μια σπουδαίας προοπτικής για τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει στην Λίγκα της Λιθουανίας η οποία βρίσκεται στη φάση των πλέι οφ.

Σε αυτή την πρόκληση και με βάση την επιθυμία του αθλητή, ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ δε θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο.

Το επόμενο, μεγάλο βήμα του Γιώργου μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ανταμείβει το δικό του κόπο και της ομάδας μας, τη δουλειά και το ταλέντο του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.