Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έδωσε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, αναφορικά με την υπογραφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Χατζόπουλος στον Metropolis 95.5:

Για την απόκτηση του Πόρτερ:

«Όπως κάναμε και τις υπόλοιπες μεταγραφές κάναμε και αυτή. Συμφωνήσαμε και υπογράφτηκαν τα συμβόλαια. Το διαδικαστικό ήταν ολόιδιο. Ο ΠΑΟΚ και σήμερα, ακόμη και αν κάποιοι γκαρίζουν έχει το όνομά του, όλοι ξέρουν που έρχονται. Τους συμβουλεύουν να ερθουν. Υπάρχει εμπιστοσύνη.

Οι μάνατζερ γνωρίζουν πώς διοικείται ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν και άλλες προτάσεις στον παίκτη αλλά προτίμησε να έρθει εδώ. Ήταν πρόταση, όπως προκύπτουν και άλλες. Έπρεπε να δούμε τις δυνατότητές μας, δεν χρειάστηκαν πολλά… πούλησα ένα σπίτι (γέλια).

Δεν υπήρξε κάποια δυσκολία. Το θέμα ήταν να πειστεί, εμείς του παρουσιάσαμε τα δεδομένα, τι μπορούμε να προσφέρουμε και το παιδί διάλεξε να έρθει εδώ για να ζωντανέψει ξανά την καριέρα του. Δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Οι υποθέσεις που είχε στο παρελθόν λύθηκαν. Για να μπορέσει να προχωρήσει πρέπει να αποδείξει ότι ήταν κακή παρένθεση όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε. Εμείς θα τον στηρίξουμε. Η συμφωνία είναι μέχρι τέλος του χρόνου.

Δεν παρατάμε ποτέ την προσπάθειά μας. Έπρεπε να βρούμε έναν παίκτη. Είπαμε γιατί να μην έρθει ένας καλός για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε; Δεν είναι μόνο το κομμάτι του τρίτου γύρου, μετά είναι και τα playoffs.

Τα νούμερα στο NBA είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχει πρόσωπο κλειδί. Είναι ένα παιδί που θέλει να φτιάξει ξανά την καριέρα του και είχε μία ατυχή στιγμή. Εγώ δεν σφάζω κάποιον με το πρώτο λάθος, δίνω και δεύτερη ευκαιρία. Κάποιοι το έχουν κατηγορήσει αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός ότι φτιάχνει καριέρες».

Για την αλλαγή προπονητή στη μέση της σεζόν:

«Σίγουρα ήταν μία δύσκολη κατάσταση. Επειδή πολύς κόσμος ρωτάει, το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ο προπονητής. Ήταν ένα τεράστιο λάθος.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις μέσα στην χρονιά. Ό,τι έγινε, έγινε. Κοιτάω πάντα μπροστά και δεν τα παρατάω ποτέ. Μέχρι να ξεχρεώσει αυτό το σωματείο δεν θα τα παρατήσω. Αν θέλουν ας έρθουν να διοικήσουν. Αν δεν αρέσει σε κάποιους, δεν αρέσει, τι να κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.