Αλληλοεξουδετερώθηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, έμειναν στο 0-0 στο «Έτιχαντ» και είδαν την Λίβερπουλ να μένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στην κούρσα του τίτλου της Premier League μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι κορυφής της 30ής αγωνιστικής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στην Αρσεναλ, που διεξήχθη στο «Έτιχαντ». Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ

Έτσι έπαιξαν οι δυο ομάδες

Η εξέλιξη του αγώνα

Μετά από 8 σερί νίκες που μετρούσαν οι «πολίτες» απέναντι στους «κανονιέρηδες» στην έδρα τους, σήμερα (31/03) η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα κατάφερε να φύγει αήττητη προς τέρψη της Λίβερπουλ, που μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ ξέφυγε με +2 βαθμούς από τους Λονδρέζους και +3 από τους πρωταθλητές, με τις τρεις διεκδικήτριες του τίτλου να έχουν ακόμη να δώσουν από εννέα ματς η καθεμία.

Η Σίτι, όπως έκανε και στα προηγούμενα ντέρμπι στην έδρα της, ζορίστηκε αρκετά. Μετά το 1-1 με Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ, απόψε έμεινε στο… μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ, η οποία από την πλευρά της είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες!

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Ακάντζι, Ντίας, Άκε, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Φόντε, Χάλαντ.
Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ, Ράις, Ζορζίνιο, Έντεγκαρντ, Σακά, Χάβερτς, Ζεσούς.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.