Ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά από ταξίδι 20 ωρών επέστρεψε στην Ατλάντα και έκανε το πρώτο του post μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά από ταξίδι 20 ωρών επέστρεψε στην Ατλάντα και έκανε το πρώτο του post μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής.

Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι ώστε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, να είναι αυτός μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα που αστόχησαν και έδωσαν την πρόκριση στη Γεωργία. Ο διεθνής επιθετικός με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα για το χαμένο πέναλτι. Τόνισε επίσης ότι νιώθει καταρρακωμένος που δεν κράτησε την υπόσχεση στην οικογένειά του να επιστρέψει νικητής. Όλα αυτά τα συνόδευσε με φωτογραφία που έβγαλε με τα παιδιά του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Γιακουμάκης

«Ταξιδεύοντας πάνω από 20 ώρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Ότι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής! Μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και 4 μήνες! Αυτός είναι και ο λόγος που με καταρράκωσε περισσότερο.

Δέχτηκα άπειρες ευχές το τελευταίο 24ωρο και δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους από την οικογένειά τους.

Υγ: Πολλοί από χθες έγιναν από γνωστοί, φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης! Σας εκτιμώ απεριόριστα. #ελλαδαραγιαπαντα”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.