Formula 1: Ο Βρετανός Λάντο Νόρις σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα δοκιμαστικά για το Grand Prix της Αυστραλίας.

Ο Βρετανός Λάντο Νόρις με McLaren σημείωσε σήμερα (22/3) τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα δοκιμαστικά για το Grand Prix της Αυστραλίας, που είναι ο τρίτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, μπροστά από τον πρωτοπόρο της κατάταξης, Μαξ Φερστάπεν με Red Bull.

Στην πίστα Albert Park στην Μελβούρνη, ο Βρετανός Τζορτζ Ράσελ (Mercedes) ακολούθησε πολύ στενά τους δύο κορυφαίους, όπως και η Ferrari του Μονεγάσκου Σαρλ Λεκλέρκ, αλλά και οι Racing Bulls του Ιάπωνα Γιούκι Τσουνόντα και η Red Bull, του Μεξικανού Σέρχιο Πέρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αξιοσημείωτο της «μάχης» που έδωσαν, είναι ότι οι έξι «πιλότοι» βρίσκονται «μέσα» σε διαφορά ενός δεκάτου του δευτερολέπτου.

Οι πρώτες δοκιμές στην Αυστραλία «σημαδεύτηκαν» από την έξοδο από την πίστα του Ταϊλανδού Αλεξάντερ Αλμπον. Ο Αλμπον έχασε τον έλεγχο της Williams που οδηγεί, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στον προστατευτικό τοίχο, είκοσι λεπτά πριν από το τέλος της διαδικασίας.

Το συμβάν αυτό, που δεν προκάλεσε τραυματισμό του Αλμπον, «σήμανε» κόκκινη σημαία για περίπου δέκα λεπτά, προκειμένου να καθαριστούν τα συντρίμμια που υπήρχαν στην πίστα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι. Formula 1