Σε μια πολύ όμορφη κίνηση η Ρόμα συνεργάστηκε με το Locanda dei Girasoli για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, προσφέροντας πολλά χαμόγελα

H 21η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, και η Ρόμα συνεργάστηκε ξανά με το Locanda dei Girasoli (catering στο οποίο απασχολούνται άτομα με σύνδρομο down) στο εστιατόριό της στην Τριγκόρια, προσφέροντας πολλά χαμόγελα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Σήμερα τα άτομα του catering είχαν την ευκαιρία να σερβίρουν σε όλο το προπονητικό τιμ και τους παίχτες της ομάδας μετά την προπόνηση των Ρωμαίων. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για πολλούς με το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών να τα λέει όλα.

Το La Locanda dei Girasoli είναι μια υπηρεσία catering που συνδυάζει την αγάπη για την ποιοτική κουζίνα με τη συμπερίληψη νέων με σύνδρομο Down, σύνδρομο Williams και άλλες γνωστικές διαταραχές σε κοινωνικά και εργασιακά περιβάλλοντα. Ρόμα 

Το Σύνδρομο Down είναι η πιο συνηθισμένη χρωμοσωμική διαταραχή στους ανθρώπους. Πήρε το όνομά του από τον Άγγλο ιατρό John Langdon Down, ο οποίος ήταν ο πρώτος που το περιέγραψε, το 1866. Αφορά μια γενετική κατάσταση που προκύπτει από την εμφάνιση ενός (1) επιπλέον χρωμοσώματος στο 21ο ζευγάρι χρωμοσωμάτων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.’

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram.