Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές και για την κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Πόλη, όπου αύριο (19/3) θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για την 30ή αγωνιστική της Euroleague, επισημαίνοντας ότι η τουρκική ομάδα «βλέπει» την αναμέτρηση σαν «τελικό», καθώς παλεύει για την είσοδο της στα play in. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για την κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα.

«Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Κατά τα γνώμη μου για την Εφές το ματς είναι σαν τελικός, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την είσοδό της στα play-in. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με ταλέντο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει μέσο όρο 107 πόντους στο γήπεδό της. Είναι προφανές πως εκτός από τα βασικά θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε.

Αν ανοίξεις πολύ τον ρυθμό, θα πρέπει να εκτελέσεις μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Η Εφές εκτελεί στα πρώτα δώδεκα δευτερόλεπτα και εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό. Ο Γουόκαπ ταλαιπώρησε το πόδι του παίζοντας σε αυτό το παιχνίδι. Έκανε μισή προπόνηση σήμερα. Γενικά επειδή είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια χρειάζεται μια συντήρηση κατά κάποιο τρόπο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.